joi, 17 octombrie 2013

Tabloid, presa “piperata” sau cititori si telespectori doritori?


  
  Cantareti, artisti, vedete din showbiz, oameni care au ceva de spus, domnisoare si domni interesanti. Ei dau tonul “deliciilor” si serilor incendiare. Ziaristii se adreseaza telespectatorilor “nocturni” si citiorilor pasionati de tabloid. Este vorba de party-urile siropose televizate si aparute in presa specifica. Distractia, detaliile si atmosfera transmise in presa scrisa si televizata dezvaluie mici povesti care acapareaza pe cei interesati de acest stil de divertisment. Toate acestea stimuleaza publicul pentru presa tabloid. Si totusi, asa zisii ziaristii rautaciosi sau telespecatori curiosi sunt de fapt consumatori care inteleg intentia protagonistilor de divertisment .
Unul din protagonistii show-rilor de divertisment este Dan Capatos. Acesta a dezavaluit, intr-un interviu pentru revista Ciao, specificul acestui stil de presa.
Capatos : “O emisiune tabloid trebuie luata ca atare. Imi propun sa destresez oamenii. Si, Slava Domnului, am un public care a inteles exact care e intentia emisiunii.”



























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu