PERSPECTIVA MEA
                   De ce OPINIE FOTOGRAFICA?!


    Ei bine, OPINIE FOTOGRAFICA pleca din dorinta de dezvalui, de a comunica si a aduce un plus de „esenta” prin imagine.

De ce „opinie”?  „Opinie” se naste din dorinta de a comunica, de a transmite un mesaj relevant. Idei notabile si jutificate, acestea trebuiau a fi relatate si „aruncate” in spatiul online. Se naste din puterea cuvantului, a dorintei de implicare in adevar si a il face cunoscut.

De ce „fotografic(a)”?  Pentru ca este un bog de fotografie si nu numai...  Fotografic, pentru frumusetea existentiala, dar si pentru realitatea care poate fi surprinsa intr-o fractiune de secunda. O singura apasare pe buton, un „ STOP” existential, un mijloc de a opri in loc TIMPUL pentru o fractiune de secunda, o relatare prin viziunea personala, un rand de speranta... o fotografie, o farama de creativitate...

De ce „OPINIE FOTOGRAFICA”? Sa fie din pasiunea pentru cuvant?! Sau dorinta pentru cuvantul  neindoielnic? Poate... O alta viziune, o imbinare a realitatii, o exprimare prin imagini si cuvinte. OPINIE FOTOGRAFICA este o „parere” care poate fi transpunsa intr-o imagine. O buna fotografie este o datorie de a relata un adevar pur, iar o imagine neveridica este aceea in care s-a inscenat prin lumina o iluzie... OPINIE FOTOGRAFICA comunica un Adevar ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu